Siivoojia Rovaniemelle
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Nautitko itsenäisestä työstä? Haluatko olla mukana luomassa tiloja, joissa on hyvä olla? Haemme itsenäisiä ja tarkkoja SIIVOOJIA Rovaniemelle!


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Työtehtävissäsi vastaat tilojen puhtaanapidosta eri asiakaskohteissamme Rovaniemen keskustan alueella.Työajat sijoittuvat arkipäiville klo 06:00-16:00 välille, satunnaisesti on myös lauantaivuoroja. Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen 30.06.2021 asti.


Mikäli omaat aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä ja sinulla on positiivinen asenne, voit olla etsimämme henkilö! Työssäsi tarvitset suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä peruskuntoa. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä ja motivoituneisuutta kiinteistöpalvelualaa kohtaan. Toivomme sinulta myös joustavuutta, vastuullisuutta sekä oman työn organisointikykyä. Tehtävään valitulle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti.


Meillä pääset työskentelemään monipuolisessa ja kannustavassa työympäristössä! Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja mahdollistamme käyttöösi aina ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet. ISS Palvelut tukee urakehitystä ja kannustamme työntekijöitämme ylläpitämään ammattitaitoaan koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla.


Kiinnostuitko tehtävästä? Kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemuksesi jo tänään! Hakuaikaa on 22.01.2021 asti. Työ alkaa 01.02.2021 tai sopimuksen mukaan. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot