(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Rovaniemelle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Haetko erityisesti arkityötä? Etsimme nyt Rovaniemelle 
 
SIIVOOJIA 
 
Mitä tarjoamme sinulle 
Etsimme nyt toistaiseksi voimmassa oleviin osa-ja kokoaikaisiin työsuhteisiin siivoojia. Työvuorot ovat kokoaikaisessa tehtävässä arkisin 6-14 ja osa-aikaisessa 8-13. Kohteissa ei työskennellä yksin, vaan pääset osaksi isompaa iloista ja tekevää porukkaa.
 
 
Mitä työpäiviisi kuuluu ja mitä odotamme sinulta 
Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa käyttäjien viihtyvyyden siivoamalla toimisto- ja luokkatiloja oppilaitosympäristössä. Työ on vahvasti myös asiakaspalvelua, sillä tilojen käyttäjät ovat paikalla työpäiviesi ajan. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja –laitteet, joten aikaa ja hermoja ei kulu väärillä työvälineillä työskentelyyn. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivousalalta ja esimerkiksi laitoshuoltajan koulutus, mutta voit vakuuttaa meidät myös asenteellasi. Kun pääset jyvälle asioista, työ on itsenäistä, mutta kaverilta saa tarvittaessa apua. Tehtävässä tarvitset suomen kielen taitoa. Lisäksi toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja kanssasi on kiva tehdä töitä. Osa-aikaisessa työsuhteessa kohteesi vaihtuvat, ja siksi sinulla tulee olla B-ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus. Tehtäviin valituilla henkilöillä tulee olla nuhteeton tausta.
  
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.   
   
Kiinnostuitko?   
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae työpaikkaa viimeistään 19.11.2019 mennessä. Odottelemme jo uusia työkavereitamme ja luemme hakemuksia jo hakuaikana. Muistathan kertoa hakemuksessasi kummasta tehtävästä olet kiinnostunut.   Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 12-14 Mervi Illikainen 0503135484. Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).