(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Rovaniemelle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2018

Toimintamme laajenee Lappiin ja haemme palveluhenkisiä siivoojia Rovaniemelle. Siivoojana huolehdit Rovaniemen koulutuskuntayhtymän ja Lapin ammattikorkeakoulun tilojen siisteydestä ja puhtaudesta toimintatapojemme mukaisesti. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet.

Työsuhteet ovat vakituisia ja kokoaikaisia, ja työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 6-14. Tarjolla on myös osa-aikaisia työsuhteita, silloin työskentelet 3 - 6 h/päivä ja työvuoroja on tarjolla myös viikonloppuisin. 

Odotamme sinulta vähintään yhden vuoden siivoustyökokemusta ja siivousalan perustutkintoa. Jos sinulla ei ole siivousalan tutkintoa toivomme sinulta valmiutta suorittaa näyttötutkintoa 9 kuukauden sisällä työn alkamisesta. Työntekijänä olet yhteistyötaitoinen, palveluhenkinen ja omatoiminen. 

Tule mukaan aktiivisen tiimin jäseneksi! Meillä pääset osaksi reipasta ja kehittymishaluista työyhteisöä, jossa panostamma työturvallisuuteen ja hyvään työilmapiiriin. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Eija Tirkkonen, eija.tirkkonen@coor.com. 

Hae työpaikkaa täyttämällä hakemus mahdollisimman pian, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työt alkavat tammikuussa.

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Lue lisää osoitteesta www.coor.fi