Siivoojia Rovaniemelle osuuskauppa Arinan kohteisiin
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2021

Toimintamme kasvaessa Pohjois-Suomessa etsimme nyt iloiseen ja tekeväiseen porukkaamme Rovaniemelle Osuuskauppa Arinan kohteisiin

SIIVOOJIA

Mitä Coor tarjoaa sinulle?
Haemme tähtiasenteellista tiimiä Rovaniemen Prismaan ja Kodin Terraan. 

Tuntisopimukset vaihtelevat 5- 37,5 tunnin välillä, joten meiltä löytyy varmasti sinulle sopivat tunnit myös vaikkapa opintojen oheen. Työvuorot sijoittuvat kaikille viikonpäiville aamu-, ja ilta- ja yövuoroon. Työt alkavat Arinan kohteissa 1.7.  Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.

Työ on monipuolista ylläpito – ja perussiivoustyötä. Pääset osaksi työyhteisöä, jossa panostamme hyvään työilmapiiriin ja työssä viihtymiseen. Tarjoamme henkilöstöllemme erilaisia koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. 


Meille on tärkeää, että viihdyt työssäsi ja voimme tarjota sinulle miellyttävän ja turvallisen työympäristön. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet.

Mitä odotamme sinulta?
Toivomme, että sinäkin olet yhtä mukava ja mutkaton työkaveri kuin tulevat työkaverisi. Aikaisempi siivouskokemus ja alan koulutus on eduksesi, mutta voit vakuuttaa meidät myös asenteellasi. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja Coorin toimintatapoihin. 

Miten haet tätä työpaikkaa
Kuulostiko tämä sinulle sopivalta työpaikalta? Hienoa, me odottelemme jo hakemustasi ja lähetäthän sen meille viimeistään 13.6. mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja sinulle antaa mielellään Mari Erkkilä sähköpostitse mari.erkkila@coor.com.

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja  -kampanjassa. 

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland). 
 

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot