Siivoojia Raahen seudulle
Go On Raahe

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Etsimme asiakasyrityksillemme SIIVOOJIA Raahen seudulle monenlaisiin siivoustyökohteisiin. Tarvetta on useille työntekijöille eri yrityksissä niin osa-aikaisiin kuin kokoaikaisiin tehtäviin.

Jätä hakemuksesi, niin kutsumme sinut käymään toimistolla. Mietitään yhdessä millainen työ olisi juuri sinun elämäntilanteeseen passeli ja etsitään sinulle sopiva paikka!

Siivoustyökohteita on Raahessa, Siikajoella, Ruukissa ja Pyhäjoella. Työtehtäviä on monenlaisia, tarjolla on esimerkiksi kotisiivousta, teollisuushallien siivousta sekä majoitus- ja toimistotilojen siivousta.

Työtehtävät edellyttävät oman auton käyttöä. Alan koulutus tai aiempi kokemus siivoustyöstä on eduksi, muttei välttämätöntä. Jos olet tekevä, oppimiskykyinen ja -haluinen, uskallat rohkeasti hypätä uusiin haasteisiin ja olet luotettava tyyppi, olet jo vahvoilla. Sinut perehdytetään työtehtäviin kyllä.

Tarjolla on sekä osa-aikaisia että kokoaikaisia työtehtäviä. Työt alkavat sopimuksen mukaan, ensimmäiset tekijät tarvitaan heti. Työntekijöiden tarve on kaikilla asiakkaillamme pitkäaikainen eli tarjolla on mahdollisuus pitkiin, jopa vakituisiin työsuhteisiin.

Hakemuksesi voit jättää linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia ja hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1426796
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki