(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Raaheen ja lähialueille
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Etsimme nyt reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä osa-aikaisia SIIVOOJIA työskentelemään eri asiakaskohteisiin Raaheen ja lähialueille.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat useiden asiakaskohteidemme siivouksesta Raahessa, Vihatissa, Ruukissa, Siikajoella ja Pyhäjoella. Töitä on tilanteiden mukaan eri paikkakunnilla sekä aamu- että iltavuoroissa ja työtunteja kertyy viikosta riippuen 10-37,5 tuntia. Työaika sijoittuu kello aamuviiden ja puolen yön välille, eli työaika vaihtelee työkohteen mukaan.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Etsimme tehtävään henkilöä jolla on aiempaa kokemusta siivoustyöstä. Lisäksi tarvitset työssä erinomaista suomen kielen taitoa ja B-ajokortin. Oman auton käyttömahdollisuus on tarpeen eri työkohteiden välillä liikkumiseen.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan todelliseksi ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 18.3.3018 mutta käisttelemme hakemuksia jo hakuaikana.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -