Siivoojia Pyhtäälle (arkiaamuihin ja viikonloppuihin)
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Laatua, erikoisosaamista, yksilöllistä palvelua ja aitoa vuorovaikutusta: näistä on tehty ISS Direct. ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys, jossa yhdistyvät pienen yrityksen asenne ja suuren yrityksen varmuus.

Etsimme nyt kahta reippaalla ja joustavalla asenteella varustettua SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Pyhtäälle


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Tehtävässä huolehdit asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta liikennemyymälässä.  Meillä on tarjolla osa-aikainen tehtävä sekä viikonlopputyötä. Osa-aikaisessa työssä työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkiaamuihin klo 5.30-10.00 välille ja työtunteja tehtävässä kertyy noin 19 h/vko. Viikonloppusiivoojan tehtävässä töitä tehdään  perjantaista sunnuntaihin työvuorolistan mukaisesti. Voit hakemuksessasi kertoa, kummasta tehtävästä olet kiinnostunut. Työsuhde on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassaoleva.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvää peruskuntoa, aurinkoista asiakaspalveluasennetta sekä suomen kielen taitoa. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpää on halu oppia uusiin tehtäviin ja työtä pelkäämätön asenne. Työaikojen ja kohteen sijainnin vuoksi oman auton käyttö työmatkoihin on suotavaa.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 18.10.2019. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


 ISS Direct on paljon pienessä paketissa.  ISS Direct Suomi on luotu paikallisille yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat henkilökohtaista ja mutkatonta palvelua, mutta nauttia samalla suuren yrityksen osaamisesta. Yrityksemme henkilöstö on intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa, motivoitunutta ja sitoutunutta tarjoamaan parasta palvelua. ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 


www.iss.fi, www.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1298145
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala, Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 18.10.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pyhtää