(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Poriin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Etsitkö joustavaa työtä muiden menojesi oheen? Olisitko sinä etsimämme kiireapu siivoustehtäviin? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme SIIVOOJIA Poriin keikkaluontoisiin työsuhteisiin.

Personalhusetilla voit tehdä siivoustyötä elämäntilanteesi mukaisesti. Työkohteet vaihtelevat asiakkaamme tarpeiden mukaan esimerkiksi toimistosiivouskohteissa, kouluissa, terveydenhoitolaitoksissa, kaupoissa tai tehtaissa. Työtuntimäärät vaihtelevat tilanteen mukaan, ja joustamme hyvin myös työntekijöiden suuntaan. Kauttamme sinulla on halutessasi myös mahdollisuus siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi.

Toivomme sinulta kokemusta siivoustyöstä sekä reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Ajokortti ja oma auto katsotaan eduksi. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme joustavaa työtä sinulle, joka etsit lisätienestejä muun elämän lomaan. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen. Lisäksi tarjoamme sinulle Personalhusetin HR-konsultien tuen koko työsuhteesi ajaksi. 

Tule meille töihin! Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan CV:si. Kerro myös minkälaista siivoustyötä etsit ja kuinka paljon haluaisit viikkotunteja! 

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä