(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Poriin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä SIIVOOJIA Poriin.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous, peruspesut sekä suursiivoukset eri asiakaskohteissamme Porissa. Työkohteemme ovat pääasiassa teollisuuskohteita, mutta mahdollisuus on työskennellä myös esimerkiksi  myymälöissä ja toimistoissa kierrellen. Työtä tehdään tarpeen mukaan kahdessa eri vuorossa klo 07-24 välillä, aamuissa ja illoissa n. 5-7,5h/pvä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä. Alan koulutus sekä työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Hyödyt tehtävässä myös B-ajokortista sekä oman auton käyttömahdollisuudesta, mutta ne eivät ole pakollisia.
Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä aurinkoista palveluasennetta. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 18.3.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan.