(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Pieksämäelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2018

Eikö työ näyttöpäätteen ääressä kiinnosta? Tule meille tekemään liikkuvaa työtä! Etsimme

SIIVOOJIA

vakituiseen osa-aikatyöhön Pieksämäelle. Etsimme siivoojia sekä aamu-, ilta-, että viikonloppuvuoroihin. Aamuvuoroissa huolehditaan asiakaskohteemme myymälätilojen ylläpitosiivouksesta klo 6 alkaen parityönä. Työtunteja on 2,5-3,5h päivässä maanantaista sunnuntaihin. Iltatyönä tehdään asiakastilojen tarkastussiivouksia sekä huolehditaan elintarviketiskin puhtaanapidosta. Työtä tehdään maanantaista lauantaihin n. klo 18 jälkeen 4-5h illassa. Kerrothan hakemuksessasi, mikäli sinulla on toiveita työaikojen suhteen.

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat!

Tarjoamme monipuolisen työn osana mukavaa työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten laadithan hakemuksesi nopeasti. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!
https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc