Siivoojia pidempiaikaiseen työsuhteeseen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Etsitkö töitä puhdistuspalvelualalta? Haluaisitko pidempiaikaisen työn Oulun talousalueelta? Jatka siis lukemista!

Haemme nyt SIIVOOJAA pidempiaikaiseen työsuhteeseen Oulun alueelle.

Asiakkaamme toimii kiinteistöpalvelualalla ja etsimme heille nyt pitkäaikaista siivoojaa. Tehtävässä työskentelet mm. rappukohteiden parissa, mutta myös muut siivouskohteet, kuten toimisto- ja myymäläkohteet, ovat mahdollisia. Työaika on n. 20-37,5h/vko. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin, mutta mahdollisuuksiesi mukaan myös viikonloppuvuoroja voidaan tarjota. Personalhusetillä voit tehdä töitä elämäntilanteesi mukaan! Töitä on tarjolla Oulussa ja lähikunnissa.

Mitä odotamme työntekijöiltämme? Erityisen tärkeää meille on, että suhtaudut työhösi innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta siivoustehtävistä. Siivouskoneiden käyttökokemuksesta on sinulle etua. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan myös eduksi. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa ja työn luonteen vuoksi hyvää fyysistä kuntoa. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta!

Täytä hakemuksesi viimeistään 31.1.2020 oheisen linkin kautta rekrytointijärjestelmäämme. Voit liittää mukaan myös CV:si. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1329334
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Haukipudas, Ii, Kempele, Kiiminki, Liminka, Muhos, Oulu, Oulunsalo