(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia peruspesutiimiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.7.2018

Eikö työ näyttöpäätteen ääressä kiinnosta? Tule meille tekemään liikkuvaa työtä! Etsimme

PERUSSIIVOOJIA / KEIKKATYÖNTEKIJÖITÄ

kokoaikatyöhön Kokkolaan. Työ pitää sisällään perussiivoustöitä, kuten ikkunoiden pesua, lattioiden vahausta ja vahanpoistoja eri asiakaskohteissamme. Lisäksi työskentelet luottopakkina, joka häärää siellä missä milloinkin tarvitaan. Sinulla ei siis ole omaa vakituista työmaata, vaan liikut tarvittaessa ympäri ämpäri Kokkolan aluetta paikaten sairas- ja vuosilomapoissaoloja. Työ on kokoaikainen 37,5h viikossa ja töitä tehdään arkisin maanantaista perjantaihin.

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat!

Tarjoamme monipuolisen ja liikkuvan työn osana hyvää työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.

Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten laadithan hakemuksesi nopeasti. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi