Siivoojia peruspesuihin
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Etsimme nyt SIIVOOJIA tiimiimme KOKKOLAAN!


Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteidemme peruspesuista Kokkolan alueella. Työvuoroja on arkisin ja lauantaisin klo 05:00-23:00 välillä. Edellytämme tehtävässä B-ajokorttia. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen (10-30h/viikko).


Tehtävässä menestyäksesi aiempi kokemus siivoustyöstä sekä alan koulutus katsotaan eduksi. Erityisesti kokemus peruspesuista on tehtävässä hyödyksi. Hienoa olisi myös, mikäli olet jo suorittanut työturvallisuuskortin. Tärkeintä on kuitenkin positiivinen ja työhön tarttuva asenteesi! Osaat organisoida työtehtäväsi järkevästi ja viihdyt fyysisessä sekä itsenäisessä työssä. Olet tunnollinen ja asiakaslähtöinen tekijä, ja nautit kun pääset osaltasi luomaan tiloja, joissa on hyvä olla. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa. 


Me ISS Palveluilla luomme tiloja, joissa on hyvä olla. Välitämme työntekijöistämme ja tarjoamme turvallisen sekä kannustavan työympäristön. Saat käyttöösi ajantasaiset ja ergonomiset työvälineet sekä hyvän perehdytyksen tehtävääsi ja kohteisiin. Meillä saat myös mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi ja löytää uuden innostavan urapolkusi!


Kiinnostuitko? Kerro meille itsestäsi ja jätä hakemuksesi viipymättä tai viimeistään 28.10.2021. Toivomme sinun pystyvän aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä.


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot