(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia peruspesuihin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Haluatko nähdä työsi jäljen? Tykkäätkö tarkkuutta ja huolellisuutta vaativasta työstä? Tervetuloa Personalhusetille!

Haemme nyt SIIVOOJIA PERUSPESUIHIN Rovaniemelle.  

Asiakkaamme toimii kiinteistöpalvelualalla. Työtehtävät ovat pareittain tehtäviä peruspesuun liittyviä työtehtäviä, kuten vahauksia tai ikkunanpesua. Työtä tehdään arkisin n. klo 7-15 välillä. Töiden kesto on alustavasti noin kuukauden ajan, mutta työt voivat jatkua kauttamme esimerkiksi ylläpitosiivouksena asiakkaamme eri kohteissa. Työt alkavat mahdollisuuksien mukaan jo syyskuun ensimmäisellä viikolla.

Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Aikaisemmasta työkokemuksesta tai työhön sopivasta koulutuksesta on hyötyä, mutta asenne ratkaisee. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset myös sujuvaa suomen kielen taitoa. Me ajattelemme, että työssä kuin työssä on kyse pohjimmiltaan asiakaspalvelusta. Ehkäpä sinullekin asiakaspalvelu on lähellä sydäntä?

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Voit liittää mukaan myös CV:si. Hae pian, hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

 

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi