(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia palveluryhmään Lahteen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.


Etsimme nyt reippaita ja tiimityöskentelytaitoisia SIIVOOJIA palveluryhmään Lahteen.

Työssäsi työskentelet palveluryhmässä ja autat muita tiimejä tarpeen mukaan esimerkiksi lisäapuna tai sairasloma- ja vuosilomatuurauksissa. Kohteet ovat hyvin vaihtelevia, myymälistä, toimistoihin ja teollisuuskohteisiin, vaihtelevasti sisällä ja ulkona, joten tässä tehtävässä et ehdi kangistua kaavoihisi!

Työsuhde on vakituinen ja työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin kolmessa vuorossa ja viikonloppuisin aamu- ja päivävuorossa. Työtunteja kertyy 25-37,5 tuntia viikossa.

Tehtävässä menestyminen vaatii hyvää peruskuntoa ja asennetta työntekoon, sujuvaa suomen kielen taitoa, B-ajokorttia ja autoa. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen siivoustehtävistä, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä perehdytämme sinut tehtävään. 


Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.


Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 18.2.2019


ISS Direct on mutkaton tie siistimpään arkeen. ISS Direct on kehitetty tarjoamaan tehokasta ja laadukasta palvelua pienille ja keskisuurille ISS Palvelujen asiakkaille. Tarjoamme pienen yrityksen tehokkuuden ja erikoisosaamisen suuren yrityksen varmuudella, koska olemme osa ISS palveluja. Lue lisää http://issdirect.fi/ https://www.facebook.com/issdirectsuomi/