(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia päivätyöhön Espooseen
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

JK Mikrobitekniikka Oy tarjoaa tutkimukset, erikoispuhdistukset, vahinkosaneeraukset ja muut sisäilma- / puhdistustyöt, oli kyseessä sitten oma koti, yrityksen toimitilat tai varastot, missäpäin Suomea tahansa. Myös teollisuuden palokuormien poistotyöt sekä pölynhallinta ovat osa toimialaamme. Noudatamme tarkkaa laatu- ja riskienhallintajärjestelmää MT-RL15/2018. Menetelmämme mm. homesiivouksissa ja irtaimistopuhdistuksissa on riskiluokitusjärjestelmämme mukaisesti erittäin tarkasti suunniteltua. Toimimme valtakunnallisesti ja olemme auktorisoitu homesiivousyritys. Katso lisätietoja yrityksestämme osoitteesta: https://www.mikrobitekniikka.fi/

Asiakkaamme JK-Mikrobitekniikka Oy etsii

ERIKOISSIIVOOJIA PÄIVÄVUOROON ESPOOSEEN

Työssä puhdistetaan irtaimistoa uudella puhdistuslinjastolla Espoon Juvanmalmilla. Työssä tarvitaan aiempaa siivouskokemusta, hyvää peruskuntoa ja ennen kaikkea reipasta asennetta työntekoon. Teet työsi huolella ja opit uudet asiat nopeasti. Suomen kielitaitosi on hyvällä perustasolla, sillä työhön ja työturvallisuusasioihin opastetaan suomeksi.

Tämä kokoaikainen työ alkaa sopimuksen mukaan helmi-maaliskuun aikana ja työ on aluksi vuokratyöpaikka. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus myös vakinaistua tehtävään.

Hae tehtävään pian nettisivujemme kautta, sillä täytämme avoimet tehtävät heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior HR-konsultti Niina Kola-Kettunen puh. 040 682 2644 tai niina.kola-kettunen@adecco.fi.