Siivoojia Paimioon
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2021

Etsitkö vakaata työtä ja motivoidutko työssäsi, kun näet oman työn jäljen ja puhtaat pinnat? Onko sinulla alan tutkinto tai aikaisempaa työkokemusta puhtaanapidon tehtävistä? Hienoa! Jatka vain lukemista, saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme nyt asiakkaallemme asiakaspalveluhenkisiä ja motivoituneita SIIVOOJIA Paimioon.

Työtehtäviisi kuuluu yleisten tai julkisten tilojen ylläpitosiivousta kohteen mukaan. Kohteitasi voivat olla esimerkiksi päiväkodit, koulut, vanhainkodit, terveydenhuollon kohteet sekä toimistot. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin päivävuoroissa klo 6-21 välillä, mutta myös viikonloppuvuorot saattavat olla mahdollisia. Tarjolla on niin kokoaikaista kuin osa-aikaistakin työtä. 

Arvostamme reipasta työotetta, positiivista asennetta sekä halua oppia uutta. Työn luonteen vuoksi tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa. Toivomme, että sinulta löytyy alan tutkinto tai aikaisempaa siivousalan työkokemusta. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on eduksi. Työkohteiden vuoksi tehtävään valituiden henkilöiden on osoitettava lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote.


Tarjoamme sinulle kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkan lisäksi kattavan perehdytyksen työtehtäviin, hyvät työvälineet, yksityisen työterveyshuollon sekä Personalhusetin HR-konsultin tuen koko työsuhteesi ajaksi. Helmikuussa 2021 tekemämme työntekijätyytyväisyyskyselyn mukaan 93% työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana - meillä siis tutkitusti viihdytään! Työtä voit tehdä osa-aikaisesti, kokoaikaisesti tai viikonloppupainotteisesti. Haluammekin kuulla, mikä näistä työaikamuodoista olisi juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivin vaihtoehto! Tehtävässä pääset aloittamaan sopimuksen mukaan heinä - elokuussa 2021. 

Tule meille töihin! Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Emmi Sivén, emmi.siven@personalhuset.fi / 050 599 9210. Odotamme innolla hakemustasi!

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot