Siivoojia Paimioon
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2021

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Etsimme reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä SIIVOOJIA asiakaskohteisiimme PAIMIOON.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Koulutus- ja valmennusohjelmien avulla tuemme henkilöstömme urapolkuja ja ISS:llä uramahdollisuutesi ovat loputtomat. Meillä viihdytään pitkään ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Perehdytämme sinut kattavasti tehtäviisi, joten kokemusta tärkeämpää on oma-aloitteisuus sekä positiivinen ja innokas asenne uuden oppimiseen. Toivomme siis sinulta ennakkoluulotonta asennetta tarttua uusiin haasteisiin ja arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalvelutaitoa sekä kykyä ottaa vastuu omasta työstäsi. Mikäli sinulle on jo kertynyt työkokemusta siivousalalta ja/tai sinulla on alan koulutus, ne toki katsomme eduksesi – samoin kuin ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden.


Työtehtäviisi kuuluu koulu-, päiväkoti- ja muiden vaihtelevien asiakaskohteidemme puhtaanapidon tehtävät Paimiossa. Työaika sijoittuu pääosin arkipäiviin kello 6 - 21 välille mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen, sillä tehtävässä voi olla myös viikonlopputöitä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan heinä- tai elokuussa. Tarjoamme sekä koko- että osa-aikaisia työsuhteita, kumpi sopisi sinulle paremmin?


Työympäristön vuoksi edellytämme, että valittavan henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.


Me ISS:llä teemme maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa ihmisten on hyvä olla. Tule mukaan täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 14.6.2021.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1458304
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kaarina, Lieto, Loimaa, Marttila, Paimio, Piikkiö, Salo, Sauvo, Somero, Turku