Siivoojia Päijät-Hämeeseen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Oletko reipas ja rivakka työntekijä? Onko sinulla jo aiempaa kokemusta siivoustyöstä ja tavoitteena löytää joustava työ muiden menojen oheen?

Haemme nyt asiakkaallemme SIIVOOJIA Lahteen ja muualle Päijät-Hämeeseen.

Siivoojana työskentelet asiakkaamme eri työkohteissa Päijät-Hämeen alueella. Työtä pääset tekemään osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan muun muassa majoitus- tai liiketilasiivouksen parissa, ja voit myös työllistyä yhteen tai useampaan asiakkaamme työkohteseen. Työtunteja on tarjolla vaihtelevasti asiakkaan tarpeen mukaan ja työvuorot sijoittuvat kohteesta riippuen aamuun, päivään ja iltaan.

Mitä odotamme sinulta? Sinulla on mahdollisesti jo aiempaa kokemusta siivoustyöstä sekä reipas, palveluhenkinen ja vastuullinen työote. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on eduksesi vaihtuvissa työkohteissa. Toivomme myös, että olet valmis joustaviin työaikoihin ja työvuoroihin, sillä töitä voi ajoittain olla tarjolla nopeallakin aikataululla. Töitä tehdään usein tiimissä tai pareittain, mutta toivomme sinun olevan valmis työskentelemään tarvittaessa myös itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia puhdistuspalvelualasta ja toimia vaihtelevissa ja monipuolisissa tehtävissä. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys kohteiden toimivuuden ja viihtyvyyden näkökulmasta.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi viimeistään 30.9.2018 oheisen linkin kautta ja kerro meille lisää itsestäsi! Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Personalhuset - hyvää työtä.

Seuraa meitä Facebookissa & Instagramissa! @personalhusetlahti


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1173198
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme