(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia pääkaupunkiseudun alueelle!
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

Oletko siivouskokemuksen omaava tai siivouksesta kiinnostunut tekijä vailla töitä? Vastasitko kyllä, jatka lukemista saatat olla etsimämme henkilö! Nyt voit vaikuttaa itse kuinka paljon haluat tehdä töitä ja missä vuoroissa!

Etsimme nyt siivouspalveluita tuottavalle asiakkaallemme siivoojia ympäri pääkaupunkiseutua, työtä on tarjolla esim. päivävuorossa, ilta-ja viikonloppupainoitteisesti, täysipäiväisesti, osa-aikaisesti tai tarvittaessa töihinkutsuttavana, mainitsethan hakemuksessasi kuinka paljon töitä olet valmis tekemään, missä vuoroissa ja millä alueella? Oletko valmis tekemään töitä myös "kiertävänä" siivoojana vai yhdessä kohteessa. 

Työkohteinasi voivat olla esim. toimistot, kerrostalojen rappusiivoukset, hotellit, erilaiset tuotantotilat tai hallit. 

Toivomme sinun olevan positiivinen ja tarmoa täynnä oleva henkilö, joka on valmis sitoutumaan sovittuihin työvuoroihin. Sinun tulisi pystyä ottamaan työohjeet suomeksi, joten olethan suomenkieltä ymmärtävä henkilö. Työt alkavat sopimuksen mukaan, työsuhde on alkuun määräaikainen vuokratyösuhde, josta sinulla on mahdollisuus rekrytoitua suoraan siivousalan asiakasyrityksellemme. 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian Amikon verkkosivujen kautta, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon henkilöstökonsultti Anneli Mäki, anneli.maki@amiko.fi