Siivoojia pääkaupunkiseudulle
RTK-Palvelu Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2021

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein! 


Oletko siivousalan osaaja vailla uusia haasteita? Vaiko toimialasta kiinnostunut, oppimisvalmis tekijä?

Vahvistamme nyt pääkaupunkiseudun siivouksen tiimiämme useilla SIIVOOJILLA.


Työtehtävät

Työtä on tarjolla monipuolisissa siivouskohteissa vaihdellen aina kouluista toimistosiivoukseen sekä terveydenhuollonkohteisiin. Sinut sijoitetaan siivouskohteisiin kokemusesi, osaaminen, elämäntilanteesi ja toiveesi huomioiden.

Emme etsi vain ja ainoastaan valmiita alan ammattilaisia, vaan keskiössä ovat oppimisvalmius ja oikea asenne - siivoustiimissämme pärjäät varmasti, jos sinulta löytyy itseohjautuvuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja haluat panostaa työssäsi laatuun.


Työsuhde

Etsimme sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia uusia RTK-Palvelulaisia, joten työt voi sovittaa moneen eri elämäntilanteeseen. Työtä tehdään kohteesta riippuen aamu-, päivä- ja iltavuoroissa.

Palkkaus tehtävissä on kohteesta ja siivoustyön vaativuudesta riippuen TES PR 2-4. Työsuhteissa noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.


Mitä tarjoamme?

Uusille työntekijöille tarjotaan kattava perehdytys toimialaan, yritykseen, siivouskohteisiin ja työtehtäviin.

Siivousalan osaamisen syventämisestä kiinnostuneille henkilöille tarjotaan mahdollisuus kouluttautua työn ohessa. Motivoituneella tekijällä on mahdollisuus edetä RTK-urapolulla siivouksen ohjaustehtäviin.

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat konsernityrityksen henkilöstöedut.


Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme jo tänään ja liity kasvavaan joukkoomme! www.rtkpalvelu.fi/tarinat/#uratarinat


Määrittele hakemuksessasi työskentelyalueesi, etsitkö koko- vai osa-aikaista työtä ja missä vuoroissa olet valmis työskentelemään. Jos etsit osa-aikaista työtä, kerro myös, kuinka paljon työtunteja olet valmis ottamaan vastaan viikkotasolla.

Määrittelethän hakemuksessasi tarkasti kaikki voimassa olevat korttisi ja todistuksesi ja milloin olet valmis aloittamaan työt.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1503768
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Jenna Tavio (jenna.tavio (a) rtkpalvelu.fi)
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa