(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia pääkaupunkiseudulle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Onko tavoitteenasi työllistyä puhdistuspalvelualalle? Etsitkö joustavaa työtä muun elämän oheen? Olisitko sinä etsimämme apu siivoustöihin?

Haemme nyt SIIVOOJIA töihin asiakasyrityksillemme pääkaupunkiseudulle.

Meillä voit tehdä siivoustyötä elämäntilanteesi mukaisesti koko- tai osa-aikaisesti. Työkohteet voivat olla esimerkiksi ylläpitosiivousta toimistoissa, hotelleissa, myymälöissä ja varastoissa. Kauttamme sinulla on halutessasi myös mahdollisuus siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi.

Toivomme sinulta alan koulutusta ja/tai kokemusta siivoustyöstä, mutta niin kliseistä kuin se onkin, asenne ratkaisee! Erityisesti siis toivomme, että olet innokas oppimaan. Lisäksi on mahtavaa, jos olet reipas, palveluhenkinen ja vastuullisen työotetteen omaava. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Näillä eväillä varustetun työntekijän laittaisimme mielellämme matkaan asiakasyrityksillemme.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vauhdikkaaseen työympäristöön sekä joustavaan työsuhteeseen, jossa voit sovittaa työnteon omaan aikatauluusi ja elämäntilanteeseesi.

Tästä joustava työ sinulle? Täytäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 6.10.2019. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi