(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia pääkaupunkiseudulle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Oletko aktiivinen ja kehittämishaluinen siivouksen ammattilainen? Tule meille töihin!

Haemme nyt innostuneita ja ammattitaitoisia SIIVOOJIA asiakkaallemme Coorille pääkaupunkiseudulle.

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut (soft FM), kiinteistöpalvelut (hard FM) ja strateginen neuvonta. Yhdistämällä näiden alueiden palveluita tarjoamme ainutlaatuisia, tehokkaita ja joustavia ratkaisuja ja luomme siten lisäarvoa asiakkaillemme. Kutsumme tätä älykkääksi palveluksi – SERVICE with IQ.

Haemme siivoojia osaksi Hoasin palvelutiimiä vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työaika on arkisin klo 8-16. Työskentelet Hoasin kehittyvässä opiskelija-asuntoympäristössä pääkaupunkiseudulla. Työpäiviesi sisältö muovautuu kiinteistöjen kulloisenkin palvelutarpeen mukaan. Osallistut päivittäiseen työskentelyyn siivouksen parissa. Tehtävänäsi on varmistaa Hoasin asukkaiden asumisviihtyvyys, tuottaa laadukkaita ja asukkaiden tarpeita vastaavia siivouspalveluja, sekä kehittää toimintaa yhteisten tavoitteiden mukaisesti.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla ajokortti ja ajokokemusta. Arvostamme alan koulutusta sekä aiempaa kokemusta siivoojan tehtävistä. Suoriudut päivittäisistä töistä sujuvalla suomen ja englannin kielen taidolla. Sovit tähän tehtävään, jos olet luonteeltasi avoin, reilu ja tasapuolinen. Hoidat tehtäväsi reippaasti joskus hyvinkin haastavissa ja muuttuvissa olosuhteissa. Tärkeintä on ihmisläheinen ja palveluhenkinen asenne, jämäkkä työskentelyote, sekä halu kehittää omaa työtä.

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden sinulle, joka haluat kääriä hihat ylös siivouksen tehtävissä, joissa työpäivän sisältöä tai tehtäviä ei ole etukäteen määritelty.

Tuntuiko tehtävä omalta? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 24.6.2018. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Personalhuset Staffing Groupin kanssa.

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Rekrytointipalvelujen lisäksi tuotamme konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita sekä henkilöstövuokrausta. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa!www.personalhuset.fi