Siivoojia Outokumpuun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

Viihdytkö reipastahtisessa fyysisessä työssä? haluatko tehdä asiakkaittesi arjesta sujuvampaa?


Etsimme ripeä otteisia ja motivoituneita Siivoojia useampaa asiakaskohteeseen Outokumpuun.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous erilaisissa asiakaskohteissa Outokummussa. Kohteina ovat esimerkiksi koulutilat sekä konepaja. Tarjoamme niin osa-aikaisia kuin kokoaikaisia työsuhteita. Työajat kaikissa työsuhteissa sijoittuvat arkipäiviin klo 6 - 14 välille. Työsuhteet alkavat viimeistään 1.7.2020 ja ovat toistaiseksi voimassa olevia.


Osa työtehtävistä edellyttää joko laitoshuoltajan koulutusta tai vähintään kahden vuoden työkokemusta siivoustehtävistä. Osassa tehtävistä pärjää oikealla asenteella, oma-aloitteisuudella ja halukkuudella oppia eikä koulutusta ja kokemusta tarvita.

Toivomme, että olet oma-aloitteinen, itsenäiseen työhön pystyvä ja motivoitunut. Sopeudut joustavasti muuttuviin tilanteisiin ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.

Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.5.2020.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!


ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1362186
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Joensuu, Liperi, Outokumpu, Tuusniemi