Siivoojia Ouluun
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021

RTK-Palvelu Oy toimii maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja sen palveluksessa työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi RTK-Palvelu tarjoaa kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaan kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut.

Tule mukaan RTK-Palvelun Oulun tiimiin siivoojaksi! Etsimme Oulun kasvavaan tiimiin lisävahvistusta siivouskohteiden kasvaessa: sinua odottaa keikkaluontoinen työ, jossa voit toiveittesi mukaan työskennellä kesän tai pidemmänkin ajan.

Tehtävä sopii sinulle, mikäli olet huolellinen, oma-aloitteinen ja tarkkaotteinen tekijä, joka nauttii asiakaspalvelusta ja ihmisten kohtaamisesta. Tehtävässä menestyminen ei edellytä siivousalan koulutusta, mutta aiempaa alan kokemusta tulisi olla vähintään vuoden verran. Peruspesutaito katsotaan eduksesi.

Työpäiväsi pitävät sisällään pääsääntöisesti ylläpitosiivousta monipuolisissa siivouskohteissa: rappusiivouksesta toimistosiivoukseen sekä liiketiloista hoivakoteihin. Työssäsi toimit tärkeässä roolissa vastaten osaltasi asiakkaiden viihtyvyydestä siisteissä tiloissa. Lisäksi pääset näkemään oman kätesi jäljen, joten ylpeys oman työn laadusta on valttia.

Oulun siivoojatiimissä sinua odottaa huiput työkaverit, jotka ovat valmiita auttamaan ja perehdyttämään sinut tehtäviisi.

Töitä tarjolla niin aamuisin, iltaisin kuin viikonloppuisinkin. Muista myös kertoa hakemuksellasi, kuinka olet käytettävissä, eli minkä verran olet valmis työskentelemään. Hae pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa!

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Rantsi p. 044 412 4487/ paivi.rantsi@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot