(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Ouluun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020

Haemme Ouluun oma-aloitteisia ja itsenäisiä SIIVOOJIA! Jos etsit työtä tilojen puhtaanapidon parista, tule joukkoomme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!


Tässä tehtävässä vastaat työmaaparakkien puhtaanapidosta! Työsuhde on määräaikainen 31.12.2020 asti ja työajat vaihtelevat arkisin klo 6:00-20:00 välillä. Tarjolla on myös töitä yhdelle ylläpitosiivoojalle.


Toivomme, että olet reipas ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Kohteissa palvellaan asiakkaita suomen kielellä, joten suomen kielen ymmärrys on välttämätöntä. Työn fyysisyyden huomioiden, toivomme, että olet aktiivinen ja omaat hyvän peruskunnon. Katsomme eduksi työturvallisuuskortin sekä hygieniapassin.


Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työympäristön. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja mahdollistamme käyttöösi ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet. ISS Palvelut tukee urakehitystä ja kannustamme työntekijöitämme ylläpitämään ammattitaitoaan koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla.


Kiinnostuitko tehtävästä? Kerro meille lisää itsestäsi ja lähetä hakemuksesi jo tänään! Hakuaikaa on 21.10.2020 asti, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Haastatteluun kutsuttaviin olemme yhteydessä hakuajan päätyttyä puhelimitse, muihin olemme yhteydessä sähköpostilla.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -