(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Ouluun
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020
Toimenkuva
Pidätkö tarkkuutta vaativasta ja itsenäisestä työstä? Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykeneviä ja reippaita osa-aikaisia siivoojia asiakkaallemme Oulun talousalueelle.

Työtehtävässäsi kannat vastuuta ylläpitosiivouksesta vaihtelevissa työympäristöissä esim. päiväkoti- ja koulukohteissa sekä palvelutaloissa ja muissa toimitilakohteissa. Työt tehdään arkisin klo 6-14 välillä. Työtunnit vaihtelevat mutta viikkotunteja tulee keskimääräisesti noin. 25h - 30h viikko. Voit itse vaikuttaa työviikon tuntimäärään, mikä sinulle sopisi parhaiten?
Odotamme sinulta
Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä ja katsomme alan koulutuksen eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, sekä asiakaskohtaamisiin suomen kielen taitoa. Odotamme, että sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Osassa työkohteita tulet tarvitsemaan myös ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta työkohteista toiseen siirtymisen vuoksi. Mikäli omaat ammattikortteja kuten hygieniapassin ja työturvallisuuskortin niin mainitsethan ne hakemuksessasi.
Muut tiedot
Mikäli kiinnostuit tehtävistä hae tätä paikkaa vmp.fi sivujemme kautta ja lisää hakemukseen CV liitetiedostona. Toimithan pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa.
Kesto
yli 6 kk / sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Riikka Luoma-aho, Riikka.Luoma-aho@eezy.fi, 040 307 5304
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.03.2020 mennessä.