(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Ouluun ja lähialueille
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019
Etsitkö  kokoaikaista työtä joka painottuu aikaisiin arkiaamuihin vai etsitkö osa-aikaista työtä opiskelun rinnalle?

Meillä on nyt tiimissä paikkoja aamuvirkuille siivoojille ja etsimme tekijöitä kokoaikaisiin ja osa-aikaisiin  toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin. Työ on pääosin ylläpitosiivousta asiakaskohteissamme, klo 05-13 välillä, mahdollisuus myös iltavuoroihin.

Huomioimme hakuprosessissa hakijoiden aikaisemman työkokemuksen sekä tehtävään soveltuvat tutkinnot. Toivomme, että sinulta löytyy luontevaa asiakaspalveluasennetta, olet oma-aloitteinen ja tunnollinen työntekijä ja kiinnität huomiota työnlaatuusi. Työ on fyysisesti kuormittavaa, joten hyvä peruskunto on edellytys työssä suoriutumiselle.

Tarjoamme sinulle eturivin paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 11.7.2019. Haastattelemme tehtävään jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävistä antaa rekrytointi@iss.fi.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi,  www.issworld.com,  www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 


  - ISS on savuton työpaikka -