Siivoojia Osuuskauppa Arinan kohteisiin Ylitornioon ja Louelle
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2021

Toimintamme kasvaessa Pohjois-Suomessa etsimme nyt iloiseen ja tekeväiseen porukkaamme Ylitornioon ja Louelle Osuuskauppa Arinan kohteisiin

SIIVOOJAA

Mitä Coor tarjoaa sinulle?
Haemme tähtiasenteellista siivoojaa Ylitornion S-Markettiin ja Louen Saleen.

Ylitorniossa tuntisopimus on 15h/viikko ja työvuorot ovat joko aamussa 6-8.30 tai iltaisin 19-22. 

Louelle etsimme osa-aikaista siivoojaa 3h/viikko (15h/kk) ja vuorot ovat maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. 

Haemme nyt siivoojaa molempiin kohteisiin, mutta voimme myös sopia kanssasi kummastakin kohteesta. Siirtymät Louen ja Ylitornion välillä ovat tuolloin työaikaa. Jos olet kiinnostunut molemmista kohteista, odotamme sinulta myös B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.

Työ on monipuolista myymälöiden kaikkien tilojen ylläpito – ja perussiivoustyötä. Pääset osaksi työyhteisöä, jossa panostamme hyvään työilmapiiriin ja työssä viihtymiseen. Tarjoamme henkilöstöllemme erilaisia koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. 

Meille on tärkeää, että viihdyt työssäsi ja voimme tarjota sinulle miellyttävän ja turvallisen työympäristön. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet.

Mitä odotamme sinulta?
Toivomme, että sinäkin olet yhtä mukava ja mutkaton työkaveri kuin tulevat työkaverisi. Sinulla on jo aikaisempaa siivouskokemusta ja eduksesi katsomme kokemuksen päältä ajettavasta yhdistelmäkoneesta. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja Coorin toimintatapoihin. 

Miten haet tätä työpaikkaa
Kuulostiko tämä sinulle sopivalta työpaikalta? Hienoa, me odottelemme jo hakemustasi ja lähetäthän sen meille viimeistään 13.6. mennessä.


Lisätietoja sinulle antaa mielellään sähköpostitse palveluesimies Irina Leppioja irina.leppioja@coor.com tai p. 050 463 4168.


Coor on mukana Vastuullinen työnantaja  -kampanjassa. 
 
Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland). 
 

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot