Siivoojia osa- ja kokoaikaisiin työsuhteisiin (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021

Asiakkaitamme ovat pirkanmaalaiset siivousalan yritykset, jotka tarjoavat laadukkaita ja monipuolisia palveluitaan niin porras-, koti- kuin toimistosiivoustenkin saralla.


Etsimme asiakkaillemme jatkuvasti reippaita ja omatoimisia

SIIVOOJIA

eri mittaisiin työsuhteisiin Pirkanmaan alueelle!


Toivomme hakijoilta tehokasta ja huolellista työotetta sekä aitoa kiinnostusta siivousalaa kohtaan. Aikaisempi kokemus siivoustöistä katsotaan suureksi eduksi, mutta sitäkin enemmän arvostamme reipasta ja joustavaa asennetta! Työ edellyttää suomenkielisten työskentelyohjeiden ymmärtämistä.

Siivouskohteet sijaitsevat eri puolilla Tamperetta ja ympäristökuntia. Asiakkaasta riippuen mahdolliset siirtymät ajetaan joko omalla tai asiakkaan autolla. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:n mukainen.

Etsimme tekijöitä niin kokoaikaisiin kuin osa-aikaisiinkin työsuhteisiin, ja työvuorot sijoittuvat pääasiassa arkipäiville. Kohteet vaihtelevat toimeksiannon mukaan porrassiivouksesta koti- ja toimistosiivoukseen, toisinaan tekijöitä tarvitaan myös teollisuus- ja remonttisiivouksiin. Työt voivat alkaa pikaisellakin aikataululla asiakkaidemme tarpeista riippuen. 

Käsittelemme hakemuksia ja palkkaamme työntekijöitä jatkuvasti, joten lähetä hakemuksesi pikimmiten alla olevan linkin kautta! Kerrothan meille itsestäsi ja kokemuksestasi, millaisista siivouskohteista olet kiinnostunut ja mille aikavälille etsit töitä.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=737 

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Alen Consulting Oy:n henkilöstökoordinaattori Riia Viljaselta arkisin klo 8-16 välillä, p. 044 740 4504.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot