(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia osa- ja kokoaikaisiin työsuhteisiin, Four FM (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019

Four FM tarjoaa yrityksille ja yhteisöille edullisia ja räätälöityjä siivous- ja kiinteistöpalveluita taatuin tuloksin ympäri Pohjoismaita. Yksi yrityksen ydinarvoista on avoimuus, mikä viittaa myös heidän liiketoimintamallinsa läpinäkyvyyteen. Palveluita kehitetään jatkuvasti, jolloin hinnat pysyvät kilpailukykyisinä ja asiakkaat tyytyväisinä. Four FM elää mottonsa mukaisesti: paras luokassaan. Lue lisää: www.fourfm.com.

Etsimme Four FM:lle nyt useita reippaita ja ripeitä

SIIVOOJIA

monipuolisiin kohteisiin eri puolille Tamperetta ja Pirkanmaata!

Tarjolla on sekä osa-aikaisia että täysipäiväisiä töitä, joten osa kohteista soveltuu hyvin esimerkiksi opintojen ohessa tehtäväksi lisätyöksi. Kohteet vaihtelevat toimistosiivouksesta tehdassiivoukseen ja työajat vaihtelevat aikaisesta aamusta iltaan.

Aikaisempi siivouskokemus katsotaan eduksi, mutta sitäkin enemmän arvostamme reipasta asennetta ja intoa oppia uutta. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat hakijalle suureksi eduksi, sillä työpäivät sisältävät usein liikkumista eri kohteiden välillä. Lisäksi edellytämme hakijoilta työturvallisuuskorttia ja sujuvaa suomen kielen osaamista. 

Työhön saa kattavan perehdytyksen ja asianmukaiset työvälineet. Työt pääsee aloittamaan kohteesta riippuen pikaisellakin aikataululla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi jo tänään alla olevasta linkistä ja esittele rohkeasti osaamisesi! Lisätietoja tehtävästä voi kysyä arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n HR-koordinaattori Tiia Hietikolta, p. 044 740 4500. 

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=324 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi