(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia osa-aikatyöhön
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Pidätkö fyysisestä työstä? haluatko palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla?


Etsimme reippaita Siivoojia osa-aikaisiin työsuhteisiin Joensuuhun.


ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.


Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous eri asiakaskohteissamme Joensuussa. Työtä tehdään pääasiassa arkisin klo 5 – 14 välillä, 3 - 5 h/päivässä. Lisätunteja on mahdollista saada esim. lomantuurauksista. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijalle.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla olisi hyvä olla jonkin verran kokemusta siivoustyöstä, puhdistuspalvelualan koulutuksen katsomme eduksi. Olet nopea oppimaan, et hätkähdä pienestä ja pidät haasteista. Valitulle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.


Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen, joustava ja ripeä otteinen. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.


Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 22.10.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka –