(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia osa-aikaiseen työsuhteeseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Etsitkö työtä opiskelujen ohelle? tai haluatko lisäansiota?


Etsimme reippaita Siivoojia määräaikaiseen työsuhteeseen Rovaniemelle.


ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.


Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous asiakaskohteissamme Rovaniemellä. Työn voi tehdä arkisin joko aamuvuorossa klo 6 – 9 tai iltavuorossa klo 16 – 21. Päivässä tunteja kertyy 2 – 5h. Työ sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijalle tai lisäansioita haluavalle. Työsuhde on määräaikainen 31.7.2020 asti mutta jatko on mahdollinen.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Et tarvitse koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Perehdytämme tehtävään kattavasti, joten kokemusta tärkeämpää on oma-aloitteisuus ja oppimishalukkuus. Katsomme toki  eduksesi alalle suuntaavaan työkokemuksen, koulutuksen sekä työturvallisuuskorttikoulutuksen. Edellytämme suomen kielen taitoa, ajokorttia  sekä hyvää fyysistä peruskuntoa.  Toivomme, että sinua kuvaavat reippaus, sinnikkyys sekä vahva tahto tuottaa laadukasta palvelua asiakkaamme arjen sujuvoittamiseksi.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme myös tarjota elämäntilanteesi huomioiden mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehitykseen urallasi. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Näytä potentiaalisi ja täytä hakemus osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 1.3.2020. Mutta haastattelemme tehtävään jo hakuaikana.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka –