Siivoojia oppilaitokseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Miltä kuulostaisi itsenäinen ja omatoiminen työ mukavassa työympäristössä? 

  

Mikäli mielenkiintosi heräsi, jatka lukemista, sillä etsimme nyt  

  

SIIVOOJIA

  

vakituiseen osa-aikatyöhön Turkuun. Työssäsi pääset huolehtimaan oppilaitoksen tilojen ylläpitosiivouksesta sekä tietenkin kohteen positiivisesta asiakaskokemuksesta. Työ on itsenäistä ja päivän aikana saattaa tulla vastaa erilaisia tilanteita. Meillä on tällä hetkellä tarjolla 15h viikossa joko aamuisin tai iltaisin tehtäväksi sekä kokoaikainen kiertävän siivoojan paikka, eli kerrothan mistä tehtävästä olet ensisijaisesti kiinnostunut. Kiertävän siivoojan paikka vaatii ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden, jotta pystyt liikkumaan eri kohteiden välillä. 

  

Tässä tehtävässä hakijalta ei vaadita aikaisempaa siivouskokemusta tai koulutusta, vaan toivomme hakijalta ennen kaikkea reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Odotamme hakijalta tarkkuutta, luotettavuutta sekä joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalta. Itseohjautuneisuus on valttikorttisi tässä tehtävässä! Palkkaus noudattaa kiinteistöpalvelualan TES:iä. 

  

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon sekä mahdollisuuden liittyä sairaskassamme jäseneksi. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme! 

   

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! 

  

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. 

 

Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta! 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1330525
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 2.2.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre32242487.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Turku