(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Noli Studiosille Helsinkiin
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsitkö osa-aikaista työtä pääkaupunkiseudulta?
 
Haemme syksyllä 2019 avautuviin Noli Studios -kohteisiin iloisia ja työhön tarttuvia
 
SIIVOOJIA
 
Mitä tarjoamme sinulle
 
Pääset mukaan Suomessa uudenlaisen konseptin tarinaan sekä aloitustiimiin. Työsuhteet ovat vakituisia ja osa-aikaisia (20h/viikko) ja työvuorot sijoittuvat vaihdellen kaikille viikonpäiville kello 6-18 väliin. Siivoajana olet tärkeässä roolissa varmistamassa tilojen käyttäjien viihtyvyyden siivoamalla hotellihuoneita sekä kodinomaisia huoneistoja.  
 
Noli Studiot avautuvat syksyllä Katajanokalle ja Sörnäisiin, joten työpaikkasi on huippusijainnilla hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Kun pääset jyvälle asioista työ on itsenäistä, mutta kaverilta saa aina tarvittaessa apua. 
 
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.  
 
Mitä odotamme sinulta
 
Aikaisempi siivouskokemus ja koneiden käyttötaito on plussaa, mutta voit vakuuttaa meidät myös asenteellasi. Työotteiltasi olet ripeä ja huolellinen. Olet asiakaspalveluhenkinen ja avulias tiimipelaaja ja kanssasi on kiva työskennellä. Tehtävään valittavilla henkilöillä tulee olla hyvä suomen tai englannin kielen taito. 
 
Kiinnostuitko?
 
Kuulostiko tämä sinun työpaikaltasi? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Tehtävään voit hakea 25.10. mennessä, mutta toimi nopeasti, jos innostuit tehtävästä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme  myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).