(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Nakkilaan
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019
Toimenkuva
Etsimme nyt asiakkaallemme tarvittaessa kutsuttavia siivoojia Nakkilan alueelle. Tehtäviisi kuuluu ylläpitosiivousta vaihtuvissa kohteissa. Työvuoroja asiakkaan tarpeen mukaan, päivästä useampaan viikkoon. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa klo 7.00-15.30 välille. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Odotamme sinulta
Aiempi siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi mutta ei ole edellytys valituksi tulemiseksi. Mikäli sinulta ei vielä löydy alan kokemusta, niin tässä hyvä mahdollisuus päästä opettelemaan työhön! :) Työ edellyttää hyvää asennetta, reippautta, motivaatiota ja oma-aloitteisuutta. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus ovat plussaa. Sinun tulisi myös olla täysi-ikäinen.
Muut tiedot
Jos olet uusi hakija, luo oma hakuprofiilisi ja asiointitunnuksesi osoitteessa vmp.fi ja hae tätä paikkaa. Mikäli sinulla on jo tunnukset, voit hakea tätä paikkaa suoraan kirjautumalla sisään asiointipalveluumme. Liitäthän myös päivitetyn CV:n hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää, mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.
Kesto
sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Senni Prusti, senni.prusti@vmp.fi, 040 307 5252
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 17.11.2019 mennessä.