(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Naantaliin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä siivoustyövälineitä ja -tekniikkoja. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden.


Haemme nyt tiimimme SIIVOOJIA Naantaliin erilaisiin työsuhteisiin.


Etsimme siivoojia ylläpitosiivoukseen toimisto-, sosiaali- ja yleistiloihin asiakaskohteeseemme Naantaliin. Työaika sijoittuu arki,- sekä lauantai päiville vaihdellen kello 6-18 välille aamu,- ja iltavuoroihin, miten itsellesi parhaiten sopii. Olit sitten opiskelija tai lisäansiota etsivä, räätälöiään juuri omaan elämäntilanteeseesi sopiva työsuhde itsellesi sopivilla työajoilla ja työtunneilla.


Huomioimme hakuprosessissa hakijoiden aikaisemman kokemuksen siivoustehtävistä, alan koulutus katsotaan eduksesi. Nämä eivät kuitenkaan ole pakollisia sillä perehdytämme sinut tehtävään.  Hyödyt tehtävässä oman auton käyttömahdollisuudesta, jotta pääset liikkumaan kohteeseen työvuorojen edellyttämällä tavalla. Kohde ei ole kaukana Turusta, mutta julkiset liikkuvat paikan päälle heikoksti. Tehtävässä edellytetään myös työturvallisuuskorttia, joka on mahdollista suorittaa ennen töiden alkua. Työssä tarvitset reipasta työotetta, halukkuutta oppia uutta sekä hyvää peruskuntoa fyysisessä työssä jaksamiseen. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin tueksesi. Tule töihin joukkoon, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä! Odotamme hakemustasi osoitteessa www.iss.fi.


Hakuaikaa on 14.10.2018 saakka. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


 


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -