Siivoojia Muurameen
Go On Jyväskylä

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Muurameen kokoaikaista ja osa-aikaista SIIVOOJAA määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 14.6-23.7.21.

Työvuorot sijoittuvat arkipäiville välille 7.00-17.00. Työkohteet sijaitsevat niin teollisuusalueella kuin myös keskustassa, joten edellytämme hakijoilta ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta siivoustyöstä, mutta tärkeämpää on kuitenkin hyvä asenne ja pitkäjänteisyys.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen työtehtäviin ja mukavat työkaverit. Meidän kauttamme työskennellessäsi saat Go Onin tuen työsuhdeasioissa sekä Go Onin valtakunnalliset, rahan arvoiset henkilöstöedut.

 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi meille viimeistään 24.6.2021 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Tarjoamme miellyttävän työympäristön ja mahdollisuuden nopeaan työllistymiseen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Essi Kalajanniska, 040 173 9797, essi.kalajanniska@go-on.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot