(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia monipuolisiin siivoustehtäviin!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksillemme siivoojia monipuolisiin siivoustehtäviin Jyväskylän alueelle!

Työtä on tarjolla keikkaluontoista, osa-aikaista ja kokoaikaista. Siivouskohteina on koteja, yritystiloja sekä remontoituja kiinteistöjä, joihin tehdään loppusiivouksia. Työkohteisiin kuljetaan yrityksien autoilla, joten ajokortti on välttämätön.
Odotamme sinulta
Hakemillamme henkilöillä on aikaisempaa kokemusta siivouksesta sekä itsenäisestä työskentelystä, koska muutamissa kohteissa työskennellään yksin. Alan koulutus katsotaan eduksi. Edellytämme hakijoilta vastuuntuntoista, reipasta sekä aktiivista työotetta.
Muut tiedot
Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työtä tehdään arkisin ma-pe. Palkkaus määräytyy Kiinteistöpalvelualan TES:in mukaan. Hae siivousalan tehtäviin lähettämällä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen jyvaskyla@vmp.fi tai täytä hakemus nettisivujemme kautta osoitteessa www.vmp.fi.

VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota osa-aikaisia ja vakituisia työtehtäviä vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 14 000 työntekijälle. Meillä on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisointi. www.vmp.fi.
Kesto
6-12kk
Lisätietoja
Amira Omran, jyvaskyla@vmp.fi, 040 307 5140
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 28.07.2019 mennessä.