Siivoojia / monipalvelutyöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

Onko tavoitteenasi työllistyä ravintola- tai puhdistuspalvelualalle? Etsitkö joustavaa työtä muun elämän oheen? Olisitko sinä etsimämme kiireapu siivous- ja keittiötehtäviin?

Haemme nyt SIIVOOJIA JA MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ Haukiputaan ja Martinniemen alueille keikkaluontoiseen työsuhteeseen.

Meillä Personalhusetilla voit tehdä siivoustyötä elämäntilanteesi mukaisesti. Työtehtävät voivat olla esimerkiksi ylläpitosiivousta kouluissa ja päiväkodeissa tai perussiivoustöitä kuten vahauksia tai ikkunanpesuja. Lisäksi työhön voi sisältyä esimerkiksi tiskausta tai muita keittiön aputöitä. Kauttamme sinulla on halutessasi myös mahdollisuus siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti aamuun/päivään.

Toivomme sinulta alan koulutusta ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi edellytämme halua oppia sekä reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Ajokortti ja oma auto katsotaan eduksi. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa ja nuhteetonta taustaa työkohteiden luonteen vuoksi.

Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi viimeistään 04.03.2018 oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vauhdikkaaseen työympäristöön sekä joustavaan työsuhteeseen, jossa voit sovittaa työnteon omaan aikatauluusi ja elämäntilanteeseesi.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi/auktorisointi.html

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1098603
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.3.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Haukipudas