(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia / monipalvelutyöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2018

Etsitkö joustavaa työtä muiden menojesi oheen? Onko tavoitteenasi työllistyä välivuoden ajaksi? Olisitko sinä etsimämme kiireapu siivous- ja keittiötehtäviin? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt SIIVOOJIA JA MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ Haukiputaan ja Martinniemen alueille keikkaluontoiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme toimivat kiinteistöpalvelualalla. Heillä on tarjolla erilaisia siivous- sekä keittiötöitä ja työtehtävät voivat olla esimerkiksi ylläpitosiivousta kouluissa ja päiväkodeissa. Lisäksi työhön voi sisältyä esimerkiksi tiskausta tai muita keittiön aputöitä. Tuntimäärät vaihtelevat tilanteen ja toiveidesi mukaan, ja joustamme hyvin myös työntekijöiden suuntaan. Työvuoroja on tarjolla pääsääntöisesti arkisin aamupainotteisesti. Personalhusetin työntekijänä voit tehdä töitä elämäntilanteesi mukaan.

Mitä odotamme työntekijöiltämme? Erityisen tärkeää meille on, että suhtaudut työhösi innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Toivomme myös aiempaa työkokemusta siivoustehtävistä ja sopivasta koulutuksesta on sinulle etua. Aikaisempi työkokemuksesi, koulutuksesi sekä osaaminen vaikuttavat siihen, millaisiin tehtäviin työllistyt. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksesi. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Keittiötehtävissä edellytämme hygieniapassia ja salmonellatodistusta sekä lasten kanssa työskentelyn vuoksi nuhteetonta taustaa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua puhdistuspalvelualaan ja kauttamme sinulla on halutessasi myös mahdollisuus siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi.

Täytä hakemuksesi viimeistään 31.3.2018. Voit liittää mukaan myös CV:si. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi