(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia monipalvelutiimiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2019
Avain onnistumiseen piilee vankassa osaamisessamme ja asiakaslähtöisessä palvelussamme.

Etsimme nyt asiakaspalveluhenkisiä ja reippaalla työotteella varustettuja MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ Helsinkiin Kalasatamaan. 

Tässä tehtävässä vastaat pääsääntöisesti siivouksen tehtävistä asiakaskohteemme monipalvelutiimissä. Etsimme sekä kokoaikaista, että osa-aikaista työntekijää. Molemmissa tehtävissä työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 6- 23 välille. Välillä töitä voi olla myös viikonloppuisin esimerkiksi tapahtumien yhteydessä. 

Toivomme, että sinulla on soveltuva kiinteistö- ja puhdistuspalvelualan koulutus sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työssäsi tarvitset aitoa asiakaspalveluasennetta ja sujuvaa suomen kielen taitoa. 

ISS:llä saat hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison sekä kansainvälisen yrityksen tuen.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 21.4.2019. Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään tai alkukesän aikana. 

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne. Asiakaslähtöisen palvelukokemuksen lisäksi koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.

-ISS on savuton työpaikka-