(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Mikkelin talousalueelle
Barona Flexible Industries Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020

Pidätkö itsenäisestä ja vaihtelevasta työstä? Etsimme asiakasyrityksiimme motivoituneita puhtausalan taitajia Mikkelin alueelle. Voit olla jo alan ammattilainen tai vasta uraa aloitteleva. Työhön perehdytetään, mutta siivousmenetelmien ja -laitteiden on hyvä olla jo entuudestaan tuttuja. Työotteen tulee olla reipas ja tarkka, lisäksi työntekijältä odotetaan organisointitaitoja.

Työt sijoittuvat arkiaamu- ja päivävuorohin. Työvuorot ovat 4-8 tuntisia. Työtä on tarjolla koko Mikkelin alueella rakennus-, liiketila- ja kotikohteissa. Työtä on mahdollista suorittaa itsenäisesti sekä pienissä tiimeissä.

Toivomme sinulta:

  • alan koulutusta ja/tai riittävää työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • työturvallisuuspassia(ohjeistamme tarvittaessa passin suorittamiseen)
  • hygieniapassia (ohjeistamme tarvittaessa passin suorittamiseen)
  • oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja asiakaspalveluhenkeä, sekä paineensietokykyä
  • suomen kielen taitoa
  • hyvää fyysistä työkykyä

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä kehittyvässä työmaailmassa. Tuntityöläisenä sinulla on mahdollisuus täyttää kalenterisi oman käytettävyytesi mukaisesti.

Motivoituneille ja osaaville työntekijöille työtä on tarjolla myös määräaikaisesti ja vakituisesti. Työt alkavat sopimuksen mukaisesti, kevään 2020 aikana.

Laitathan hakemuksesi tulemaa jo tänään.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.