(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Mikkeliin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä SIIVOOJIA  Mikkeliin.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous vaihtelevissa asiakaskohteissamme. Työsuhde on vakituinen ja pääosin työtä on tarjolla viikonloppuisin lauantaina sekä arkisin. Työvuorot voivat olla aamuisin tai iltaisin. Satunnaiset vuorot sunnuntaisin ovat mahdollisia. Pystymme takaamaan työtunteja jokaiselle viikolle. Määrää voidaan sovitella jonkin verran myös elämäntilanteesi mukaan.

Aiempi siivouskokemus ei ole tehtävässä välttämätöntä, sillä voimme perehdyttää sinut tehtävääsi. Edellytämme tehtävässä perus ATK-osaamista ja B-ajokorttia. Aiempi kokemus, alan koulutus ja oman auton käytömahdollisuus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä aurinkoista palveluasennetta. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 23.4.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Kerrothan hakemuksessa kuinka paljon sinun olisi mahdollista työskennellä viikossa.
 


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -