Siivoojia Mänttä-Vilppulaan
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Haemme OSA-AIKAISIA SIIVOOJIA Mänttä-Vilppulaan.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Työtehtävässä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta teollisuusympäristössä. Työaikasi sijoittuu arkipäiville ja viikonlopuille klo 6- 22 välille. Työsuhde on osa-aikainen (15 - 37,5h/viikko) ja vakituinen.


Tässä tehtävässä katsomme eduksesi aikaisemman siivoustyökokemuksen tai alan koulutuksen. Toivomme sinulta lisäksi reippautta, tarkkuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa joka on edellytys työssä suoriutumiselle. Voimassa olevan työturvallisuuskortin katsomme eduksesi.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä! Me ISS Palveluilla haluamme tukea työntekijöidemme kehittymistä tarjoamalla oppimis- sekä kehittymismahdollisuuksia elämäntilanteesi huomioiden.


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 24.1.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten haethan jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä tehtävään.


ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot