(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Lutakkoon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2020

Oletko työhön tarttuva ja aikaansaava? Pidätkö tarkkuutta vaativasta fyysisestä työstä?


Etsimme ripeä otteisia SIIVOOJIA osa-aikaisiin työsuhteisiin Jyväskylään.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous toimistokohteessa Lutakossa Jyväskylän keskustan tuntumassa. Etsimme työntekijöitä seuraaviin työvuoroihin:


aamuvuoroon ma- pe klo 05 alkaen. Työtunteja päivässä 7 – 7,5h. Työt alkavat mahdollisimman pian.


Aamuvuoroon ma - pe klo 05 – 06 alkaen. Työtunteja päivässä 6 – 7,5h. Työ alkaa elokuussa 2020.


Työsuhteet ovat määräaikaisia 31.12.2020 asti. Kerrothan hakemuksessasi mistä tehtävästä olet kiinnostunut.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla jonkin verran työkokemusta siivoustehtävistä, alan koulutuksen katsomme eduksi. Perehdytämme tehtäviimme aina kattavasti joten omaathan innokkaan asenteen uuden oppimiseen. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä motivaatiota tuottaa laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen.

Toivomme, että olet joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Olet tarkka, ripeä ja pystyt ottamaan vastuuta omasta työstäsi. Asiakaspalveluhenkisyys sekä oma-aloitteisuus ovat erityisen tärkeitä. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto on työssä jaksamisen peruspilari. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi. Valituille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.


Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 2.8.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka –