(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Loviisan alueelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2020

Haluatko tehdä asiakkaittesi arjesta sujuvampaa? Pidätkö reipastahtisesta fyysisestä työstä?


Etsimme ripeä otteisia Siivoojia tiimiimme Loviisaan.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous useassa eri kohteessa Loviisan alueella. Työ on osa-aikainen ja työaika on ma - su klo 6.00 – 22.00 välillä. Tunnit vaihtelevat päivittäin ja viikossa tunteja kertyy n. 10 – 30h. Työ alkaa mahdollisimman pian ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työ sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijalle tai lisäansioita haluavalle.


Tehtävässä menestyäksesi sinun tulee olla oma-aloitteinen, itsenäiseen työhön pystyvä ja motivoitunut. Olet aidosti kiinnostunut alasta ja haluat palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Alan koulutuksen ja työkokemuksen katsomme eduksi mutta tärkeämpää innokkuus ja halu oppia uutta! Edellytämme B – ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksi.

Toivomme, että olet joustava, sopeudut muuttuviin tilanteisiin ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen on työssäjaksamisen peruspilari. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.

Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 8.9.2020.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!


ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja
työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka