Siivoojia loppukesän tehtäviin!
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2020

Viihdytkö reipastahtisessa, fyysisessä työssä? Haluatko tuottaa työlläsi laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen?


Etsimme hyvällä asenteella varustettuja SIIVOOJIA asiakaskohteeseemme teollisuusympäristöön HARJAVALTAAN.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Työtehtävissäsi tulet toimimaan teollisuuskohteen vuosihuollossa siivoustehtävissä yhdessä ammattitaitoisen tiimin kanssa. Töitä tehdään aamu-, päivä- ja iltavuoroissa ja työt sijoittuvat kello 6 - 22 välille. Työvuorot tulevat sijoittumaan arkipäiville ja viikonlopuille työvuorokierron mukaisesti. Päivittäinen työaika 6 - 7,5 tuntia ja työsuhteesi tulee olemaan osa- tai kokoaikainen (35 - 37,5h/viikko) sekä määräaikainen. Määräaikainen työsopimus tullaan sopimaan elokuun 2020 loppuun saakka ja mahdollisesti hieman pidempäänkin.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Et tarvitse koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Perehdytämme tehtävään kattavasti, joten kokemusta tärkeämpää ovat oma-aloitteisuus sekä motivaatio tuottaa laadukasta palvelua asiakkaillemme. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tarkkaa työskentelyotetta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon, sillä kohteessa on paljon liikkumista päivän aikana sekä erinomaisen suomen kielen taidon. Tehtävässä edellytetään täysi-ikäisyyttä sekä voimassaolevaa työturvallisuuskorttia tai mahdollisuutta suorittaa työturvallisuuskortti ennen työsuhteen alkua.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 16.8.2020. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Tehtäviä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi


- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1375427
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Harjavalta Ja Pori