(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia liikkuvaan palveluryhmään
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Etsimme nyt reippaita ja tiimityöskentelytaitoisia SIIVOOJIA siivouspalveluryhmäämme pääkaupunkiseudulle.

Työssäsi siivoat yhdessä parisi kanssa useita erilaisia kohteita. Työ on erittäin nopeatempoista, siivouskohteita, joista vastaatte  yhdessä parin kanssa, voi olla 10- 20 päivässä. Kohteet ovat hyvin vaihtelevia, rappusista teollisuuskohteisiin. 

Työsuhde on vakituinen ja työaika sijoittuu tehtäväksi pääsääntöisesti arkisin, työvuorot sijoittuvat klo 6-18 välille. Työssä on mahdollisuus tehdä viikonloppuvuoroja halutessaan. Edellytämme hakijalta vähintään kolmen vuoden kokemuksen siivoustehtävistä, alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset suomen- ja englannin kielen taitoa, ja mm. viron kielen osaamisesta on etua. Hyvä fyysinen kunto sekä B- ajokortti ovat tehtävässä välttämättömiä.  

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 17.6.2018. ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -