(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia lentoaseman läheisyyteen Vantaalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Etsitkö koko- tai osa-aikaista ja vakituista työtä? Oletko se henkilö, joka nähdessään roskan maassa poimii sen ja vie lähimpään roskikseen?


Etsimme itsenäisestä työstä nauttivia SIIVOOJIA Vantaalle lentoaseman läheisyyteen.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä. Valintojamme ohjaavat ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus.


Tässä tehtävässä vastaat siivoustyöstä monipuolisissa kohteissa lentokentän läheisyydessä. Vastaat eri kohteiden kuten aulojen, hallien, rahdinkäsittely- tai toimistotilojen sekä ravintoloiden siisteydestä. Kokemuksesi karttuessa voit halutessasi kiertää eri kohteissa, jotka sijaitsevat toistensa välittömässä läheisyydessä. Etsimme tekijöitä niin päivä- kuin iltatöihin. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkena klo: 6.00 – 21.00. Päivävuoro on kokoaikainen ja illassa on tarjolla noin 25 tuntia viikossa. Kerro meille mikä sinulle sopisi parhaiten.


Edellytämme asiakaspalveluhenkisyyttä ja tunnollisuutta. Kokemus siivoustyöstä on etu, mutta sitäkin tärkeämpää meille on aito into työn tekemiseen – koulutamme sinut tehtävään. Ennakkoluulottomalla asenteella sekä omalla aktiivisuudella pääset pitkälle. Tehtävässä menestyminen vaatii hyvää puhuttua ja luettua suomen kielen taitoa. Työhön valitulle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys.


Tarjoamme sinulle säännölliset työvuorot mielenkiintoisessa työympäristössä. Saat ympärillesi mukavan ja hauskan tiimin, joka tukee ja kannustaa sinua. ISS Palvelut tarjoaa myös loistavat etenemis- ja kouluttautumismahdollisuudet isossa kansainvälisessä yrityksessä.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 10.2.2020.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -