(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia lentoasemalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme nyt reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä SIIVOOJIA Helsinki-Vantaan lentoasemalle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta monipuolisessa työympäristössä. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin sekä viikonloppuisin klo 6-22 välille aamu- ja iltavuoroissa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvä peruskunto ja palveluasennetta. Aikaisempaa työkokemusta tärkeämpänä pidämme oikeanlaista, aikaansaavaa työotetta sekä oma-aloitteisuutta. Tehtäviin valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuus selvitys, joka hyväksyttynä mahdollistaa työsopimuksen. 

Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 5.3.2019 ja työ alkaa heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi,  www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -